Custom made performance teamware
Steaua s-a întărit cu trei tongalezi
2014 Apr, 04

Steaua s-a întărit cu trei tongalezi

Astăzi, în conferința de presă organizatã de Steaua la terenul de rugby, au fost prezentate noile achiziții al roș-albaștrilor, jucătorii din Emisfera Sudică de origine tongaleză, recent transferați de gruparea din Ghencea.

Nau Sione Viliami Tupoulahi: „Mulțumim clubului Steaua care a dat dovadã de mare responsabilitate, suntem onorați să jucăm la un asemenea club mare. Am fost primiți foarte bine de către cei de aici”.

„Dorim să participăm alături de coechipieri la victoria de duminică, împotriva lui Dinamo și dacă putem, să și marcăm”, a mai adãugat Sione.

La finalul discursului său, jucãtorul tongalez a ținuț să rostească în română „Steaua bate Dinamo”.

Tot în cadrul conferinței, Dănuț Dumbravă a declarat în avanpremiera derby-ului de duminicã, 4 aprilie, dintre Dinamo și Steaua: „Derby-ul acesta este întotdeauna un meci special, iar noi mergem să câștigăm. Dorim să depășim performanța de anul trecut, când am învins în deplasare cu un scor record”.

„Ne-am întărit cu cei trei jucãtori veniți din Tonga doar de o săptămână, dar comunicăm foarte bine cu ei prin limbajul rugby-ului”, a mai adăugat veteranul Stelei.

 

sursa: steauarugby.com