Custom made performance teamware
Cupa României: Steaua se impune la Iași și conduce în clasament
2017 Nov, 11

Cupa României: Steaua se impune la Iași și conduce în clasament

Pe stadionul Tepro, Politehnica Iași a întâlnit-o pe Steaua București în cadrul etapei a doua din faza calificărilor pentru semifinalele Cupei Romaniei, victoria revenindu-le militarilor cu scorul de 38-26 după o partidă în care nu s-a pus problema învingătoarei, ros-albaștrii obținând și punctul bonus ofensiv.

Steaua Bucuresti a avut un inceput de joc foartea bun cu trei eseuri marcate in primele 20 de minute, Nicolae Nere si Bogdan Doroftei - dubla - fiind autorii finalizarilor in terenul de tinta advers. Tudor Boldor s-a evidentiat din fata butului cu tot atatea transformari pentru ca scorul sa devina 21-0 in favoarea elevilor lui Danut Dumbrava. In minutul 26, Marian Soana a fost trimis pe banca pedepselor dupa un cartonas galben iar iesenii au marcat primele puncte prin Andrei Micu, autor al unui eseu. Pana la pauza insa Steaua a revenit si Andrei Florescu a stabilit scorul primelor 40 de minute: Politehnica Iasi-Steaua Bucuresti  5-26.

Dupa pauza, timp de zece minute nu s-a inscris niciun punct pentru ca apoi prima reusita a partii secunde sa-i apartina lui Marian Soana urmata de replica Politehnicii Iasi prin Adrian Rusu si Florin Curcan. In minutul 60 Steaua avea sa finalizeze pentru ultima data in terenul de tinta advers, autor Eduard Bencea. Ultima incercare a partidei i-a apartinut lui Michael Scheepers si in ciuda unei replici pe masura a iesenilor acestia nu au putut evita esecul, Steaua obtinand bonusul ofensiv gratie caruia conduce in clasamentul competitiei.

In urmatoarea etapa, Steaua va primi vizita Universitatii Cluj, in timp ce Politehnica Iasi se va deplasa in fieful celor de la Dinamo.

 

sursa: super-liga.ro