Custom made performance teamware
Victorie clară a militarilor în confruntarea cu marinarii
2013 Sep, 02

Victorie clară a militarilor în confruntarea cu marinarii

Al 5-lea meci al play-off-ului din SuperLiga CEC Bank, programat sâmbătă, 31 august, pe terenul din Ghencea, a adus față în față rugbiștii de la Steaua și Farul Constanța.

Echipa gazdă, cu un foarte atrăgător echipament SAMURAI, avea neapărată nevoie de victorie în tentativa ei de a ocupa locul doi și calificarea în semifinale.

Până cu cinci minute înainte de pauză, Steaua avea un avantaj confortabil, 25-0, scor obținut din trei încercări, toate realizate de omul meciului, Ionuț Dumitru, două tranformări și două lovituri de pedeapsă „marca” Florin Vlaicu! Repriza se încheie totuși cu un 25-7, constănțenii reușind un eseu transformat.

În repriza a doua vedem un spectacol total cu steliștii în rol principal, care mai reușesc trei eseuri, asigurându-și astfel un foarte important bonus ofensiv. Meciul ia sfârșit cu scorul de 42-12, rezultat ce trimite Steaua pe locul 2, decisive rămânând meciurile din ultima etapă, când Steaua va evolua la Timișoara, iar Baia Mare la Constanța.

Pentru Steaua au marcat: Ionuț Dumitru (3 eseuri), Lucaci, Nainer și Baraulea, câte un eseu, și Vlaicu (4 tr., 2 lp).

Clasament:

Loc

Echipa

M

V

E

I

Puncte

1

Timișoara

5

4

0

1

20

2

Steaua

5

3

0

2

15

3

Baia Mare

5

3

0

2

14

4

Farul Constanța

5

0

0

5

0

 

Sâmbătă, 31 august, în prima etapă a play-off-ului din Divizia Națională de Seniori, Poli Iași, echipată de SAMURAI, într-un meci disputat pe teren propriu, a câștigat cu scorul de 40-15 în fața celor de la Rulmentul Bârlad.