Custom made performance teamware
Superliga CEC Bank: Victorie în ultimul minut pentru Steaua
2017 Apr, 14

Superliga CEC Bank: Victorie în ultimul minut pentru Steaua

În derby-ul rundei a XI-a a Superligii CEC Bank, liderul la zi al clasamentului, Steaua București s-a întâlnit cu deținătoarea titlului, Timișoara Saracens.

Partida, care a avut loc in Ghencea a fost una echilibrata. Desi in prima parte au existat ocazii atat de partea stelistilor, care au ratat o tentativa de dropgol si au comis un inainte chiar in fata buturilor, cat si de partea sarazinilor, Jack Umaga ratand o penalitate de la 45 m, primele puncte s-au marcat in debutul reprizei a doua. In minutul 48, profitand de superioritatea numerica, dupa eliminarea lui Petelo Tupou, banatenii au marcat primul eseu prin Tevita Manumua, netransformat de Umaga (0-5).

Steaua a redus diferenta in minutul 60, cand Florin Vlaicu a transformat o penalitate, 3-5, ca apoi sa isi aduca echipa in avantaj prin acelasi procedeu, 6-5. Pe final, Gabriel Conache si-a readus echipa la conducere transformand o penalitate, 6-8. Sfarsitul meciului a fost tensionat, militarii atacand si fortand greseala adversarilor, care au cedat presiunii, astfel Florin Vlaicu a transformat perfect penalitatea, aducand victoria echipei sale, 9-8.

 

sursa: super-liga.ro