Custom made performance teamware
Superliga CEC Bank: Victorie cu bonus ofensiv pentru Steaua la Iași
2017 Apr, 08

Superliga CEC Bank: Victorie cu bonus ofensiv pentru Steaua la Iași

Pe stadionul Tepro, în cadrul etapei a X-a din SuperLiga CEC Bank, Politehnica Iași a primit vizita liderului la zi, Steaua București, după o partidă pe care au controlat-o în cea mai mare parte a timpului de joc, militarii impunându-se cu rezultatul de 40-15, prin care si-au trecut in cont si bonusul ofensiv.

Daca primele minute au fost echilibrate, o actiune a lui Kuselo Moyake a mutat jocul in jumatatea de teren a iesenilor si bucurestenii au deschis scorul prin eseul marcat de Cristi Cornei, transformarea apartinandu-i lui Florin Vlaicu. Putin mai tarziu acelasi Kuselo Moyake a patruns decisiv, pasa acestuia ducand la incercarea lui Eseria Vueti si Steaua conducea cu 14-0. Replica Politehnicii Iasi a venit gratie loviturii de pedeapsa concretizate de Daniel Plai, anterior remarcandu-se incursiunea lui Atelea Moa, dar ros-albastrii au preluat din nou initiativa si Sabin Stratila a depasit defensiva gazdelor, dupa care Florin Ionita a marcat al patrulea eseu in contul trupei antrenate de Cristi Petre.

Repriza secunda a debutat de la scorul de 26-3 in favoarea Stelei, iar primii care au marcat dupa reluare au fost studentii ieseni prin centru Tei Semisi, incercare transformata de Daniel Plai. Steaua a revenit in jumatatea de teren a gazdelor si Florin Vlaicu a gasit drumul catre terenul de tinta, dupa care a transformat propria-i reusita. Dupa un inceput de parte secunda cu eseuri marcate de o parte si cealalata, jocul s-a echilibrat, initiativa trecand de partea studentilor, a caror insistenta a fost rasplatita de o noua incercare a lui Tei Semisi, aflat la dubla personala. Ultima reusita a patidei i-a apartinut lui Robert Neagu, eseu transformat de Oneone Patelesio, care a stabilit rezultatul final, Politehnica Iasi-Steaua Bucuresti 15-40.

In urmatoarea etapa Politehnica Iasi se va deplasa pe terenul Universitatii Cluj, in timp ce pentru Steaua Bucuresti urmeaza un derby de foc in compania Timisoarei Saracens.

 

sursa: super-liga.ro