Custom made performance teamware
Superliga CEC Bank: CSM București, înfrângere cu CSM Știința Baia Mare
2017 Apr, 15

Superliga CEC Bank: CSM București, înfrângere cu CSM Știința Baia Mare

Ultima partidă a rundei de Paște, în Superliga CEC Bank, s-a disputat pe Stadionul Arcul de Triumf și le-a pus față în față pe CSM București și CSM Știința Baia Mare. Maramureșenii s-au impus cu bonus ofensiv in extremis, scor 27-19 (12-3).

​Oaspetii au dominat clar prima repriza, in special pe pachetul de inaintare si in duelurile din gramada ordonata. Fakaosilea a marcat prima incercare a meciului, apoi uvertura Oprea a speculat o bresa si a marcat la colt. Taniela a transformat prima incercare, iar amfitrionii au atacat si au pus puncte prin Calafeteanu, din lovitura de pedeapsa. A mai existat o faza incinsa, cu Cobden plonjand pe steag, dar el a culcat balonul in afara terenului.

Mitanul secund a inceput in avantajul bucurestenilor, care au jucat meticulos si l-au pus pe Calafeteanu in pozitii de finalizare certa, din fata buturilor. Acesta a redus ecartul pana la 12-9, dupa care oaspetii au revenit in atac si au marcat un eseu prin Sean Morell. Taniela a transformat insa CSM Bucuresti a reusit sa revina din nou si sa egaleze. ​Faassen a avut un moment de magie si, dupa o intoarcere extraordinara, l-a pus pe Soana in pozitie clara de eseu. Calafeteanu a inscris din transformare si lovitura de pedeapsa, pentru 19-19. Efortul depus de cei de la CSM Bucuresti pentru a-i prinde din urma pe oaspeti a fost insa prea mare, asa ca pe final ei au fost depasiti. Fakaosilea a marcat al doilea eseu personal, dupa care Taniela a marcat de la 40 de metri din penalitate, stabilind scorul final, 27-19.

 

sursa: super-liga.ro