Custom made performance teamware
Superliga CEC Bank: CSM Bucuresti - Politehnica Iași 41-28
2017 Apr, 02

Superliga CEC Bank: CSM Bucuresti - Politehnica Iași 41-28

CSM București a câștigat meciul din etapa a IX-a a SuperLigii CEC Bank cu Politehnica Iași cu scorul de  41-28 (27-7), o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de 10 eseuri.

CSM Bucuresti a inceput meciul in forta si dupa 20 de minute de joc conducea cu 22-0. Tigrii au pus primele puncte pe tabela in minutul 3, prin Daniel Faasen care a transformat o lovitura de pedeapsa. Cateva minute mai tarziu, Marian Ispir a inscris primul eseu, ca dupa tranformarea lui Faasen, scorul sa fie 10-0. Dominatia elevilor lui Michael Bradley s-a concretizat cu inca doua incercari in terenul iesean de tinta, prin pilierul Paul Petucher si apoi prin talonerul Makefu Tongia, ultimul finalizand o frumoasa actiune individuala, 27-0. Pana la pauza, iesenii au reusit sa puna primele puncte pe tabela, prin incercarea lui Nicolas Moa, transformata de Daniel Plai, 27-7.

In partea secunda, pe fondul unui joc frumos, deschis, iesenii au revenit spectaculos si au marcat doua eseuri, prin jucatorul de linia a doua, Andrei Toader si flankerul Stefan Drusca, ambele transformate de Daniel Plai, 27-21 (minutul 53). Tigrii au replicat imediat cu doua eseuri, a lui Jack Cobden si Moa Maliepo, ambele transformate de Valentin Calafeteanu. Scorul a devenit 41-21. Cu un minut inainte de finalul partidei, Atelea Moa a marcat cel de-al patrulea eseu al iesenilor, transformat de Daniel Plai si scorul final a fost  41-28.

Jucatorul meciului a fost desemnat Jack Cobden, de la CSM Bucuresti.

In etapa urmatoare, pe 8 aprilie, CSM Bucuresti va intalni in deplasare pe Timisoara Saracens, in timp ce Politehnica Iasi va primi acasa vizita liderului clasamentului, Steaua Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro