Custom made performance teamware
SuperLiga: CSA Steaua a reluat pregătirea în efectiv complet
2015 Oct, 16

SuperLiga: CSA Steaua a reluat pregătirea în efectiv complet

CSA Steaua București a reluat pregătirile pentru SuperLiga de rugby, în efectiv complet după revenirea internaționalilor de la Cupa Mondială 2015, care au beneficiat doar de trei zile de odihnă.

Steaua a avut patru reprezentanți români la Cupa Mondială de rugby, Viorel Lucaci, Dănuț Dumbravă, Florin Ioniță, Sabin Strătilă, și doi străini, fijienii Nemia Ranuku Kenatale și Malakai Ravulo Ratu.

De săptămâna viitoare rugbyștii steliști vor intra într-un cantonament de pregătire la Mangalia, timp de șase zile. Urmează apoi revenirea în Ghencea cu o săptămâna înaintea meciului cu CSM Știința Baia Mare, din 31 octombrie, restanță din etapa a 5-a a campionatului.

Până atunci, jucătorii vor viziona în weekend meciul de handbal din Liga națională dintre Steaua și HC Reșița, de la Chiajna.

Sâmbătă 17 octombrie, începând cu ora 13,30, echipa din Ghencea participă la o acțiune de responsabilitate socială, alături grup de 54 de copii de la un centru de plasament. După ce vor asista la un antrenament demonstrativ al echipei de rugby, copiii vor intra pe teren, unde vor învăța de la idolii lor tehnici de joc cu balonul oval.