Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: Victorie cu bonus a Stelei la Iași
2017 Sep, 02

SuperLiga CEC Bank: Victorie cu bonus a Stelei la Iași

CSA Steaua s-a impus la Iași, în fața Politehnicii, cu 47-20 (33-13) intr-un meci contand pentru etapa a doua a SuperLigii CEC Bank.

Surpriza etapei inaugurale a noii editii a SuperLigii CEC Bank, Politehnica Iasi a dat o replica frumoasa oaspetilor de la Steaua. Gazdele au inceput in forta si au marcat prima incercare in minutul 3, prin Prins Shaun, transformata de Daniel Plai, 7-0. Replica militarilor nu s-a lasat asteptata, in mai putin de 10 minute marcand doua eseuri prin Sosefo Sakalia, ambele transformate de Florin Vlaicu, 7-14. Plai a redus inca o data diferenta, printr-o penalitate, 10-14, insa „ros-albastrii” s-au distantat din nou prin incercarea lui Marian Shoana, transformata de Vlaicu. Pana la pauza, Iasiul a mai pus trei puncte pe tabela prin acelasi Plai, in timp ce Sabin Stratila si Oneone Patelesio au consolidat avantajul echipei lor, 13-33.

In partea secunda, Iasiul nu a putut profita de superioritatea numerica de pe teren, Ciprian Lucaci vanzand cartonasul galben, apararea Stelei functionand perfect. Studentii nu au renunat insa si capitanul lor, Stefan Drusca, in urma unei actiuni frumoase, a culcat balonul in terenul de tinta, Plai trimitand perfect printre buturi. Cu o banca de rezerva mai valoroasa si mai activi in joc, stelistii au controlat ultima parte a reprizei cand au marcat trei eseuri, prin Damian Stratila si Robert Neagu care a reusit dubla.

Steaua isi adjudeca si punctul bonus ofensiv, iar in etapa a treia, programata pe 9 august va intalni pe Universitatea Cluj. In aceeasi etapa, Iasi-ul se va deplasa la Bucuresti pentru a intalni pe Dinamo.

 

sursa: super-liga.ro