Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: Steaua s-a calificat fără emoții în semifinale
2017 Mai, 13

SuperLiga CEC Bank: Steaua s-a calificat fără emoții în semifinale

Primul meci din barajul pentru calificarea in semifinalele SuperLigii CEC Bank, le-a adus fata in fata pe terenul din Ghencea pe CSA Steaua si Universitatea Cluj. Militarii si-au respectat statutul de favoriti ai partidei controland jocul si impunandu-se clar in fata unei echipe clujene care se confrunta in continuare cu probleme de efectiv.

Steaua a inceput in forta jocul si dupa primul sfert conducea cu 10-0, gratie eseurilor reusite de catre Vali Mototolea si Robert Dascalu. Clujenii nu au cedat insa, si-au continuat atacul, presiunea pusa pe defensiva adversa, fiindu-le rasplatita cu o penalitate, transformata de Ionut Mazare. Din pacate, aceste trei puncte aveau sa fie singurele puse pe tabela de ardeleni, care desi au mai avut cateva ocazii pana la finalul partidei nu au reusit sa mai concretize vreuna. Pana la pauza, Steaua a mai reusit sapte puncte, prin eseul lui Dascalu, transformat de Patelesio Oneone.

In repriza secunda, militarii si-au continuat dominatia in terenul de 22 advers, doar apararea buna facuta de clujeni coroborata cu unele greseli individuale ale ros-albastrilor facand ca scorul sa nu ia proportii. Astfel, in minutul 47, Robert Neagu a oferit una dintre cele mai frumoase faze ale partidei, dupa o cursa de 50 de metri reusind sa marcheze un eseu spectaculos, transformat de Oneone. Pana la finalul intalnirii a iesit in evidenta si inchizatorul stelist, Damian Stratila, acesta reusind sa culce de doua ori balonul in terenul de tinta, primul eseu fiind transformat de Tudor Boldor. De altfel, Boldor si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor de eseuri, incercare pe care tot el a  transformat-o.

Steaua a castigat fara emotii aceasta intalnire si in semifinale va intalni pe detinatoarea titlului, Timisoara Saracens. Meciul va avea loc pe 20 mai, pe terenul din Ghencea.

 

sursa: super-liga.ro