Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: Remiză în derbiul Samurailor
2015 Apr, 18

SuperLiga CEC Bank: Remiză în derbiul Samurailor

După ce etapa trecuta CSM Olimpia București a obținut un rezultat de egalitate în deplasare la Timișoara, tigrii au remizat din nou de aceasta dată pe propriul teren în derbyul capitalei jucat în compania celor de la Steaua București.

Steaua a inceput ceva mai bine si Dumbrava a marcat primele puncte ale intalnirii in minutul 7, uvertura ros-albastrilor concretizand o lovitura de pedeapsa, CSM Olimpia condusa pe tabela de marcaj si-a ingreunat soarta un minut mai tarziu cand Tiberiu Conache a vazut cartonasul galben.

In ciuda inferioritatii numerice gazdele nu au primit puncte, mai mult la jumatatea primei reprize au preluat conducerea prin eseul semnat de Sola pe care Vlaicu l-a transformat, acelasi Vlaicu ducand scorul la 10-3 dintr-o penalitate in minutul 33.

Acesta a fost si rezultatul pauzei chiar daca CSM Olimpia a ramas pentru a doua oara in 14 jucatori, Badalicescu fiind trimis si el pe banca pedepselor pentru zece minute, avantajul tigrilor venind in urma unui joc bun al inaintarii care a dus greul primei parti.

Dupa reluare s-a jucat fara puncte marcate pana in minutul 70, in schimb nu au lipsit sactiunile disciplinare, astfel Moa de la militari a primit cartonasul galben iar Paea jucatorul celor de la CSM Olimpia pe cel rosu, lasandu-si echipa in inferioritate pentru mai bine de 20 de minute.

Finalul partidei a fost dramatic, pentru ca dupa ce Dumbrava a redus din diferenta de pe tabela de marcaj, Malupo a refacut ecartul, eseul lui Vueti Baivi transformat de acelasi Dumbrava in ultimul minut stabilind rezultatul final: CSM Olimpia-Steaua 13-13.

Pentru CSM Olimpia urmeaza un nou derby bucurestean in compania celor de la Dinamo, pe stadionul Florea Dumitrache, in schimb Steaua va avea timp sa-si refaca fortele, partida cu Stiinta Baia Mare fiind amanata.

 

sursa: super-liga.ro