Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: CSM Olimpia - Dinamo 15-22
2015 Mai, 30

SuperLiga CEC Bank: CSM Olimpia - Dinamo 15-22

Dinamo București a produs surpriza pe Stadionul Național Arcul de Triumf, unde s-a impus în fața gazdelor, CSM Olimpia București, cu rezultatul de 22-15, după ce la pauză avantajul a fost tot de partea alb-roșiilor, scor 12-7. Asa cum o facuse si ultima data in calitate de echipa vizitatoare, Dinamo a invins-o pe CSM Olimpia Bucuresti, desi tigrii porneau favoriti dupa victoria cu bonus ofensiv in Ghencea, buldogii lui Stefan Demici continuand evolutia buna din fata timisorenilor, de aceasta data in mod eficient.

Scorul a fost deschis de eseul lui Sola, transformat de Vlaicu, avantajul mentinandu-se pana in minutul 18, cand Siaosi Kata a finalizat pentru a sasea oara in acest sezon in terenul de tinta advers, iar Bratu a adus punctele transformarii si a restabilit egalitatea. La pauza dinamovistii au intrat in avantaj, un nou eseu venit de la aripa Fili Lomani, ramas fara transformare, astfel ca dupa 40 de minute de joc tabela de marcaj arata rezultatul de 12-7, conturandu-se astfel surpriza de la final.

Dupa reluare Onofrei a marcat primele puncte din lovitura de pedeapsa si a marit ecartul lui Dinamo, uvertura acestora fiind la prima realizare in tricoul alb-rosu chiar impotriva fostei sale echipe, cateva minute mai tarziu situatia vizitatorilor ingreunandu-se in urma unui cartonas galben. Iketau Tevita a fost trimis pentru zece minute pe banca de pedepse, in ciuda inferioritatii numerice Dinamo a primit doar trei puncte, o penalitate a lui Vlaicu si a inscris sapte, Fili Lomani izbutind dubla personala, eseu transformat de Onofrei. Rezultatul de 22-10 s-a mentinut pana aproape de final, cand Beldean a marcat o incercare, insa in ciuda eforturilor facute, CSM Olimpia Bucuresti nu a reusit sa incline balanta de partea ei si astfel s-a ales doar cu punctul bonus defensiv.

Pentru Dinamo Bucuresti sezonul regulat a luat sfarsit, in schimb CSM Olimpia Bucuresti va mai disputa in toamna partida restanta de pe teren propriu cu Stiinta Baia Mare.

 

sursa: super-liga.ro