Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: CSM Olimpia București - Universitatea Cluj 22-23
2015 Apr, 04

SuperLiga CEC Bank: CSM Olimpia București - Universitatea Cluj 22-23

Anul trecut, în Play-Out, Universitatea Cluj a câștigat pe terenul celor de la CSM Olimpia București, istoria repetându-se și în etapa a doua din acest sezon al SuperLigii CEC Bank, victoria studenților cu 23-22 fiind una pe deplin meritată după aspectul jocului.

Partida a inceput cu alb-negrii evoluand dezinvolt si rezultatul de 3-0 inscris pe tabela de marcaj dupa primele zece minute putea fi mai consistent insa Ignea nu a reusit sa concretizeze decat una din cele doua tentative de tinta avute, astfel in minutul 15 Ralulu a egalat tot dintr-o lovitura de pedeapsa. In ciuda jocului extrem de echilibrat a fost suficienta o neatentie in defensiva oaspetilor si Ispir cu o actiune individuala pe aripa dreapta a marcat primul eseu al disputei transformat de Ralulu, in replica Ignea si-a incercat forta si precizia sutului de la aproximativ 50 de metri, tentativa fundasului ardelenilor esuand insa. CSM Olimpia s-a desprins in minutul 23 atunci cand Malupo Mateo a reusit sa profite de o bresa in apararea clujenilor si oarecum contrar celor intamplate pe teren pana atunci, tigrii conduceau cu 15-3, Ralulu ratand de aceasta data oportunitatea transformarii. Cu trei minute inainte de pauza a venit si primul eseu clujean, insistenta in atac a acestora ducand la incercarea lui Boar, transformata de Ignea si cele doua echipe au intrat la cabine cu bucurestenii in avantaj, 15-10.

Dupa reluare Curca a vazut cartonasul galben si in ciuda inferioritatii numerice Universitatea Cluj a ramas la carma partidei, un contra-atac al acestora fiind oprit cu greu de apararea tigrilor care l-au pierdut si ei pe Mitu trimis pe banca pedepselor. Minutul 55 a adus cel de-al doilea eseu clujean, un mol de margine a fost finalizat de talonerul georgian Genebashvili, transformarea lui Ignea rasturnand situatia cu Universitatea Cluj la conducere, rezultat 17-15.Ralulu a avut sansa de a modifica tabela insa a ratat, Ignea in schimb a concretizat doua penalitati una de la aproximativ 60 de metri si CSM Olimpia Bucuresti s-a vazut in situatia de a alerga dupa punctul bonus defensiv care a venit in ultimul minut gratie eseului marcat de Atelea Okati.

Universitatea Cluj s-a impus pe Stadionul Arcul de Triumf dupa un joc foarte bun in detrimentul tigrilor care inca sunt in cautarea formulei ideale. In etapa urmatoare Universitatea Cluj va primi vizita Stelei Bucuresti iar CSM Olimpia va avea o partida infernala in Banat contra celor de la Timisoara Saracens.

 

sursa: super-liga.ro