Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru Steaua pe terenul Universității Cluj
2018 Apr, 14

SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru Steaua pe terenul Universității Cluj

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga CEC Bank s-au întâlnit Universitatea Cluj și Steaua București, roș-albaștrii impunându-se cu scorul de 45-6, o victorie care menține trupa lui Dănuț Dumbravă în fruntea clasamentului, bonusul ofensiv venind pentru aceștia încă din prima repriză.

Asa cum au facut-o si etapa trecuta impotriva celor de la CSM Bucuresti, studentii clujeni au inceput curajos si chiar au deschis scorul prin dropgolul reusit de Ionut Mazare, insa Steaua Bucuresti a avut nevoie de numai opt minute pentru a bate de doua ori defensiva gazdelor si a culca balonul in terenul de tinta al acestora prin Florin Ionita si Ionel Melinte. Au urmat momente de joc ceva mai bune ale clujenilor care s-au concretizat printr-o lovitura de pedeapsa a lui Ovidiu Melniciuc. Steaua a revenit insa in ofensiva si o actiune rapida a dus la cel de-al treilea eseu in contul militarilor, autor Eduard Bencea, iar daca la primele doua eseuri Tudor Boldor a transformat, de acesta data uvertura ros-albastrilor nu a mai gasit cadrul butului. Pana la pauza, elevii lui Danut Dumbrava aveau deja asigurat si punctul bonus ofensiv, al patrulea eseu venind in urma unui mol de margine pentru ca apoi Eseria Vueti sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor. Ambele reusite au fost transformate de Tudor Boldor si prima repriza s-a incheiat cu rezultatul de 33-6 in favoarea celor de la Steaua Bucuresti.

In debutul partii secunde diferenta s-a majorat considerabil, Tudor Butnariu si Robert Dascalu au batut si ei apararea clujenilor, care in ciuda eforturilor depuse de a marca incercarea de onoare nu au putut surprinde defensiva bucurestenilor care astfel dupa zece etape disputate in sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank raman singura echipa neinvinsa din competitie.

Aflata pe prima pozitie a clasamentului pentru Steaua Bucuresti urmeaza insa partide de foc pentru ca va trebui sa-si apere fotoliul de lider exact impotriva contracandidatelor, in ordinea disputarii acestora, Timisoara Saracens, Stiinta Baia Mare si CSM Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro