Custom made performance teamware
SuperLiga CEC Bank 2015 debutează pe 28 martie
2015 Mar, 19

SuperLiga CEC Bank 2015 debutează pe 28 martie

Căpitanii mai multor echipe și-au declarat, miercuri, într-o conferință de presă, intențiile de a lupta pentru câștigarea SuperLigii CEC Bank în 2015, dar toate formațiile vor să obțină performanțe superioare celor din sezonul trecut.

Ionuț Botezatu, căpitanul campioanei en titre, CSM Știința Baia Mare, a spus că echipa băimăreană vizează dubla cupă-campionat: ''Obiectivul nostru este ambițios și foarte clar, dorim să câștigăm toate cele trei competiții în care suntem angrenați (campionat, cupa și Cupa Challenge''.

La rândul său, internaționalul Stelian Burcea, de la Timișoara Saracens RCM UVT, a arătat: "Dorim să promovăm românii, avem o echipă cu un nume nou și logo nou. Va fi o ediție mai disputată, dar noi avem un lot omogen."

Otar Turașvili, de la RCJ Farul Constanța, a menționat: ''Noi urmărim o clasare mai bună decât în anul 2014, dorim să fim pe primul loc la finalul viitoarei ediții de campionat''.

Și Steaua are gânduri mari, potrivit lui Viorel Lucaci: ''Și noi suntem sub semnul marilor schimbări. Am schimbat și jucători, dar și antrenori. Vreau să facem jocuri de spectacol și să fim pe un loc cât mai sus la finalul campionatului''.

CS Universitatea Prodvinalco Cluj vizează o clasare în primele patru poziții ale clasamentului, potrivit declarației lui Valentin Roșu: ''Obiectivul nostru este să obținem un loc în primele patru poziții ale clasamentului''.

La rândul său, Flavius Dobre (Dinamo București) a spus: ''Vreau să precizez că ținta noastră este un loc mai bun decât în anul 2014. Avem achiziții de peste hotare, dar și tineri veniți de la lotul Under-17''

Adrian Ion, de la CSM Olimpia București, a spus: ''Noi am făcut la lot transferuri importante. Avem în concluzie o echipă nouă, cu care sperăm să ajungem în finala Superligii CEC Bank''.

Președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, a afirmat că în anul Cupei Mondiale așteaptă o ediție de campionat extraordinară: ''Mă bucur mult că îi avem aici pe căpitanii echipelor care vor disputa o nouă ediție din Superliga CEC Bank de rugby. Ne așteaptă un sezon extraordinar. Competiția a crescut de la an la an în calitate, iar acum avem un motiv în plus pentru un campionat spectaculos este anul Cupei Mondiale''.

Andrei Stamatian, prim-vicepreședinte al CEC Bank, și-a afirmat susținerea pentru competiția pe care o sponsorizează: ''Noi susținem această competiție încă din anul 2009. Și federația română de rugby și noi susținem valori comune și avem un simbol comun - frunza de stejar. Personal sunt foarte aproape de fenomenul sportiv, am făcut natație, baschet și tenis. Acum urmăresc atent meciurile de rugby''.

Ediția 2015 a SuperLigii CEC Bank va debuta pe 28 martie. În acest sezon Samurai continuă colaborarea cu Steaua București, iar nou veniții în familia Samurai sunt CSM București în SuperLiga, Stejarul Buzău în DNS și Sportul Studențesc în DA.

 

sursa: agerpres.ro