Custom made performance teamware
Steaua se califică în finala Cupei României 2013
2013 Nov, 25

Steaua se califică în finala Cupei României 2013

Vineri 22 noiembrie pe Stadionul Olimpia, pe un frig pătrunzător, Steaua, echipată cu frumoasele tricouri SAMURAI, a întâlnit, în semifinala Cupei, echipa CSM Bucureşti, o surpriză plăcută în această faza a competiţiei.

La fel ca şi în meciurile de campionat, jucătorii de la CSM au intrat pe teren hotărâţi să facă o figură frumoasă, au început meciul foarte bine și au opus o dârză rezistenţă steliştilor, acest lucru fiind reflectat şi de scorul egal înregistrat la pauză, 10-10!

În partea a două însă, cei de la CSM nu mai reuşesc să ţină pasul, nu mai au nicio realizare pe tabela de scor, repriza aparţine în totalitate militarilor care înscriu 3 eseuri, iar Dumbravă, în lipsa lui Vlaicu plecat la lotul naţional pentru meciul cu Fiji, se arată un transformeur în formă şi împreună cu băieţii din pachetul de înaintare duc scorul la 29-10, rezultat final.

Pentru Steaua au marcat: Cornel Tatu, Daniel Nainer, Laurenţiu Melinte, Ionel Cazan (câte 1 eseu), Dănuţ Dumbravă (3 conversii, 1 lp).

În urma acestui rezultat, Steaua se califică în finală, unde va juca cu Ştiinţa Baia Mare, învingătoare în cealaltă semifinală disputată la Gura Humorului în faţa celor de la Universitatea Cluj cu scorul de 17-10.

Finala va avea loc în Ghencea, sâmbătă 30 noiembrie.