Custom made performance teamware
Steaua ratează dramatic intrarea in semifinale
2014 Aug, 31

Steaua ratează dramatic intrarea in semifinale

După ce ieri am avut o dispută pasionantă în primul baraj al SuperLigii, Dinamo impunându-se cu 13-12 pe terenul celor de la CSM București Olimpia, scenariul s-a repetat aproape identic astăzi, când am asistat la o victorie la limită, în al doilea baraj pentru semifinalele SuperLigii CEC Bank la rugby.

Farul s-a impus în fața Stelei cu 17-16, deși roș-albaștrii au condus cu 13-3 la pauză, grație eseului semnat de Lucaci. Restul punctelor au fost aduse de uvertura Filip, în timp ce dobrogenii s-au trezit la realitate abia după pauză, când au spart defensiva adversă prin Van Neel și Ranuku.

Ultima încercare a însemnat o grămadă spontană aproape de terenul de țintă al Stelei, iar Ranuku a atacat și a culcat balonul la rădăcina butului, pe protecție.

Vlaicu a transformat din poziție centrală și astfel a făcut ca scorul să devină 17-16 pentru Farul, care merge mai departe.

Farul va juca săptămâna viitoare semifinala la Timișoara, în timp ce Steaua merge în barajul pentru evitarea retrogradării, alături de CSM București Olimpia și Universitatea Cluj.

 

sursa: sportclasic.ro