Custom made performance teamware
Steaua pierde șansa de a juca finala campionatului național
2013 Sep, 30

Steaua pierde șansa de a juca finala campionatului național

Sâmbătă, 28 septembrie, rugbiștii de la Steaua, echipați de SAMURAI, au disputat la Baia Mare, în compania echipei locale CSM Știința, semifinala Superligii CEC Bank.

A fost un meci de totul sau nimic, care din păcate nu a fost tratat ca atare de către bucureșteni.

Prima repriza lăsa impresia că Steaua e hotărâtă să dea totul ca să câștige și jocul o recomanda, militarii având inițiative chiar dacă băimărenii au avut un eseu în debut de partidă. A urmat o perioadă foarte bună a Stelei, care reușește să aibă în minutul 40 un avantaj de 8 puncte, 16-8, repriza încheindu-se totuși cu 16-11.

În partea a doua a meciului, o cădere inexplicabilă, motivată poate și de cartonașul galben primit de Tatu, urmat de suspendarea de 10 minute, a făcut ca steliștii să nu conteze în ofensivă, să nu reușească niciun punct, să ofere zimbrilor șansa la numeroase atacuri, rezultatul fiind schimbarea dramatică a scorului pe tabela de marcaj, 26-16 la final!

Pentru sportivii militari au marcat: Robert Dascalu (1 eseu) și Florin Vlaicu (1 tr., 3 lp).

 

În Divizia Națională de Seniori, într-un meci disputat la Iași pentru etapa a 5-a din play-off, Poli Agro Iași, formație echipată de SAMURAI, a întâlnit într-un meci derby, decisiv pentru promovare, principala contracandidată, Stejarul Buzău, în fața căreia jucătorii ieșeni au înclinat steagul, pierzând dramatic în final cu 19-20, după ce la pauză au condus cu 14-12.