Custom made performance teamware
Steaua câștigă a 11-a sa Cupă a României la rugby!
2013 Dec, 01

Steaua câștigă a 11-a sa Cupă a României la rugby!

Pe o vreme friguroasă, dar cu un soare generos, sâmbătă 30 noiembrie, pe terenul din Complexul Ghencea, s-a disputat finala Cupei României la rugby între formațiile Steaua București, echipată cu noul și splenditul kit SAMURAI, și Stiinta Baia Mare.

Ambele formații aveau câte o revanșă de luat, Steaua pentru finala de cupă pierdută în dauna băimărenilor anul trecut, iar zimbrii pentru semifinala Superligii din acest an.

Meciul a început în nota de dominare a steliștilor care au stat mai mult în terenul adversarilor lor, dar ambele apărări și-au făcut datoria și au închis perfect accesul spre puncte. Repriza se încheie totuși cu un minim avantaj pentru stelisti, 3-0.

Partea a doua se desfășoară după același scenariu, Steaua mai prezentă în atac și Știinta în apărare și pe contre. Pachetul de înaintare militar e mai activ și asistăm la două eseuri marca Ioniță și Vlaicu, ultimul având și transformări senzaționale de la colț. Pe final băimărenii revin, dar nu reușesc decât un eseu și meciul se termină 17-10 în favoarea Stelei, care-și pune în vitrină al 11-lea trofeu de Cupa României, trofeu ce nu-l mai câștigaseră din 2009.

Marcatorii Stelei la acest meci au fost: Florin Vlaicu (1 eseu, 1 lp, 2 conversii), Florin Ioniță (1 eseu).