Custom made performance teamware
Steaua a prezentat noul echipament de joc pentru semifinala Superligii
2013 Sep, 26

Steaua a prezentat noul echipament de joc pentru semifinala Superligii

CSA Steaua Bucureşti a prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2013/2014 în cadrul unui eveniment care a avut loc pe terenul central de rugby din Complexul Sportiv Steaua.

Jucătorii stelişti vor beneficia de echipamente de calitate, inovatoare, precum marile echipe ale lumii, printre care se numãrã Sale Sharks, Exeter Chiefs sau London Welsh din Anglia, team-uri echipate de aceeaşi marcă.

Echipamentul prezentat este confecţionat în exclusivitate pentru echipa de rugby CSA Steaua Bucureşti. Materialele folosite pentru realizarea echipamentului înglobează ultimele tehnologii SAMURAI, special create pentru sportivii de performanţă.

Noul echipament de joc pentru meciurile de rugby va fi de culoare roşie şi va conţine culorile tradiţionale ale clubului prin intermediul unor steluţe albastre pe lateralele tricoului. Echipamentul a fost proiectat să asigure o eliminare mai rapidã a transpiraţiei și menţinerea unei temperaturi optime a corpului atletului. Noul material cu ţesăturã dublă oferă echipamentului nu doar un design elegant, dar şi o rezistenţã îmbunătăţită cu 10%. Croiala dinamică ce urmează formele anatomice permite circulaţia aerului şi uşureazã mişcările sportivilor în timpul jocului.

Gruparea din Ghencea va inaugura noul echipament în acest weekend, când va disputa semifinala Superligii, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 15:00, pe stadionul „Lascãr Ghineţ” din Baia Mare, într-un meci televizat în direct pe TVR 2.

Sursa: www.steauarugby.com