Custom made performance teamware
Steaua București, stagiu de pregătire în Franța
2014 Feb, 28

Steaua București, stagiu de pregătire în Franța

În cadrul calendarului stabilit de staff-ul Stelei, sãptãmâna aceasta gruparea din Ghencea se va pregãti în Franța, lângã Paris. Steliștii vor susține douã partide foarte tari, cu adversari puternici din Hexagon.

Plecarea delegației a avut loc duminicã dimineața, 2 martie, cu o cursã de linie de pe Otopeni. Echipa de rugby efectuează un stagiu de pregãtire între 3 și 10 martie, în zona Saint Germain en Laye, regiunea Iles-de-France. În aceastã perioadã, Steaua va susține douã meciuri internaționale, organizate cu acordul Federației Franceze de Rugby, reprezentatã de Francois Gibouin, consilier tehnic regional pe probleme de sport din Poitou-Charentes.

Totodatã, organizatorii au stabilit un program pentru delegația Stelei, având bunãvoința de a pune la dispoziție campusul municipalitãții din Saint-Germain-en-Laye ca rãspuns al invitației de participare a Armatei Franceze la ultimele ediții ale MER. Atât guvernatorul militar al Parisului, cât și alți oficiali francezi au autorizat acest turneu, în baza relațiilor excelente dintre cele douã armate, reluând astfel tradiționalele meciuri anuale dintre Armata Francezã și Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA”.

Programul meciurilor și arbitrii:

Marți, 4 martie, Ora 14.00 (ora României) SNM XV (Armata Francezã) - CSA STEAUA

Stade Georges Lefèvre, Arbitru central: M. Lespes

 

Vineri, 7 martie, Ora 14.00 (ora României) Racing Metro 92 Paris - CSA STEAUA

Centrul de Formare RM 92 Le Plessis Robinson, Arbitru central: M. Carrilo

 

sursa: steauarugby.com