Custom made performance teamware
Steaua București și-a prezentat lotul și obiectivele pentru ediția 2015 a SuperLigii
2015 Apr, 02

Steaua București și-a prezentat lotul și obiectivele pentru ediția 2015 a SuperLigii

Noile achiziții, lotul complet și obiectivele secției de rugby CSA Steaua București pentru ediția 2015 a Superligii au fost prezentate ieri în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat managerul secției Bogdan Marinescu, antrenorul echipei George Sava, căpitanul Viorel Lucaci și alți doi jucători: Dănuț Dumbravă și Ravulo Malakai.

George Sava: ”Am reușit să aducem 6 sportivi de la Farul Constanța, o echipă pentru care îmi pare nespus de rău că s-a desființat. Suntem la început de drum și încercăm să facem o structură sănătoasă, să facem jocurile așa cum ne-am propus și să creștem de la meci la meci. Ne dorim să ajungem în fazele finale și, de ce nu, să facem spectacol”.
”Trebuie să dăm dovadă de mândrie și întotdeauna să ne dorim mai mult de la noi, ca echipă. În etapa I a SuperLigii, desfășurată la Timișoara, noii jucători abia ajunseseră în Ghencea și echipa noastrã nu a avut suficient timp să se sudeze. Astfel, eternul derby Steaua – Dinamo de vineri este primul test pentru echipa întãritã”, a mai declarat antrenorul George Sava.

Viorel Lucaci: ”Ne dorim ca după meciul pierdut la Timișoara la o diferență de 2 puncte și după cele două eșecuri din amicalele cu Dinamo să obținem o victorie. Pentru mine a fost foarte greu să privesc din tribune aceste partide din cauza accidentării, iar acum va fi și mai greu. Dar cu siguranță voi fi suporterul numărul 1 al echipei mele”, a anunțat Viorel Lucaci. Căpitanul stelist a fost accidentat în meciul naționalei cu selecționata Georgiei și se află încă în perioadă de refacere.

Unul dintre jucătorii de bază ai Stelei și ai echipei naționale, veteran în sportul cu balonul oval, Dănuț Dumbravă, va activa și în acest sezon la echipa sa de suflet, infirmând zvonurile privind o eventuală retragere.
”Au trecut 15 ani de la primul meci Steaua – Dinamo pe care l-am jucat cu niște emoții foarte mari. Acea partidă reprezenta trecerea mea de la juniori la seniori. Acum nu mai e loc de emoții…s-au risipit de mult. Este un derby și îl vom trata ca atare”, a mărturisit jucătorul stelist.

Managerul secției rugby, Bogdan Marinescu, a vorbit despre noile achiziții: ”În Superligă, la cele 6 echipe activează 90 de jucători străini. Am făcut aceste transferuri de ultim moment de la Farul Constanța, pentru că s-a desființat echipa, dar, în același timp ne gândim și la viitor. La amicalele cu Dinamo am folosit foarte mulți jucători tineri pentru a-i rula. De asemenea din acest an, la CSA Steaua București s-a înființat și o echipă de tineret U23, tocmai pentru a ne crește în continuare jucătorii și pentru a-i promova la echipa de seniori și, de ce nu, la națională”, a declarat oficialul stelist, care a prezentat și una dintre noile achiziții – Ravulo Malakai – internațional cu peste 30 de selecții originar din Fiji, care aduce dinamică și forță în regim de viteză.

Suporterii steliști și iubitorii sportului cu balonul oval vor putea să vadă echipa militară în acțiune împotriva eternei rivale Dinamo vineri, de la ora 15.00, pe terenul din Complexul Ghencea. Partida va putea fi urmãritã în direct, ea fiind transmisã pe canalul TVR 3, cu începere de la aceeași orã.

 

sursa: steauarugby.com