Custom made performance teamware
Steaua București a ocupat poziția a cincea în Cupa Regelui
2015 Sep, 07

Steaua București a ocupat poziția a cincea în Cupa Regelui

A doua manșă a dublei întâlniri dintre Dinamo București și Steaua București care a contat pentru stabilirea ocupantei poziției a cincea în Cupa Regelui a revenit militarilor, chiar pe stadionul Florea Dumitrache cu un eseu venit înainte de ultimul fluier al arbitrului.

Dinamo pornea ca favorita in partida retur dupa succesul din Ghencea, insa Steaua a inceput in forta si dupa primul sfert de ora elevii lui George Sava se aflau la conducere cu rezultatul de 6-0, doua lovituri de pedeapsa fiind concretizate in puncte de fundasul Golubenco. In minutul 22 s-a marcat primul eseu al partidei, Paula Kata a batut defensiva ros-albastrilor pentru a finaliza in terenul de tinta al acestora, Siotame Manu a transformat si Dinamo a preluat conducerea, insa un cartonas galben vazut de Bucurescu a schimbat datele jocului pana la pauza. Astfel, desi dinamovistii au rezistat fara puncte primite in cele zece minute de inferioritate numerica, efortul depus si-a spus cuvantul si fundasul moldovean a militarilor, Golubenco a iesit la rampa cu un eseu pe care l-a transformat ducand-o pe Steaua la cabine in avantaj cu rezultatul de 13-7.

Dupa reluare, timp de 15 minute, nu s-a marcat niciun punct apoi Dinamo a trecut din nou in avantaj prin eseul lui Paula Kata, aflat la dubla personala, reusita transformata de Siotame Manu care apoi a marcat un eseu transformat tot de el si se parea ca elevii lui Stefan Demici au scapat in invingatori. Nu avea sa fie insa asa pentru ca in minutul 73, Neagu a marcat un eseu care i-a apropiat pe stelisti la un ecart de trei puncte apoi dupa o faza plecata din propriul 22 acestia au dat lovitura cu incercarea lui Ahomee Tupou chiar la ultima faza a meciului.

Steaua Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 23-21 pe stadionul Florea Dumitrache si cum in tur Dinamo Bucuresti a castigat la o diferenta de un singur punct, militarii au ocupat pozitia a cincea in clasamentul final al primei editii a Cupei Regelui.

 

sursa: super-liga.ro