Custom made performance teamware
Samurai este partenerul Army Rugby Union
2013 Iun, 17

Samurai este partenerul Army Rugby Union

Samurai Sportswear a anuntat cu mandrie ca a semnat un parteneriat cu echipa de rugby a armatei britanice si incepand din acest moment este furnizorul oficial al echipamentului de joc, de antrenament si de prezentare al celebrei formatii engleze. Echipa armatei britanice a participat in urma cu doi ani, alaturi de echipa armatei franceze, Steaua si Farul Constanta la turneul amical “Memorialul Eroii Revolutiei”, organizat la Bucuresti de CSA Steaua si Durby Sports Marketing.

Acest parteneriat este o oportunitate deosebita pentru SAMURAI sa proiecteze si sa confectioneze un echipament usor de recunoscut, atractiv, foarte usor si care sa aiba inglobate in procesul de fabricatie tehnologii de ultima ora pe plan mondial. Jucatorii Armatei britanice vor purta modelul SAMURAI ICONIX, cu celebrele tricouri rosii, inclusiv in meciul traditional disputat impotriva Marinei Regale in templul rugby-ului englez, pe stadionul Twickenham.

Chris Fowke, Secretar al Army Rugby Union, a spus: "Semnarea acestui parteneriat inseamna incununarea unui an de munca. Suntem convinsi ca SAMURAI a inteles cu adevarat ceea ce cautam si ca din septembrie vom avea acces la cel mai performant kit de echipament existent in acest moment pe piata."

La randul sau, Terry Sands, Samurai Managing Director, a spus ca "este o mare onoare pentru noi ca am fost alesi dupa o selectie extrem de riguroasa facuta de Army Rugby Union. Atat oamenii din conducere cat si cei din fabrica au facut o treaba excelenta si abia asteptam sa ii vedem pe cei de la ARU imbracati in tricouri SAMURAI".