Custom made performance teamware
Samurai a lansat în România gama de echipament de fotbal
2013 Mai, 29

Samurai a lansat în România gama de echipament de fotbal

Pe 25 mai 2013 s-a desfăşurat la Complexul Olimpic Sportiv de la Izvorani cea de-a doua ediţie a Castrol Football Cup, competitie la care au fost invitate să participe 12 echipe plus Steaua ’86. Cu această ocazie, SAMURAI a lansat în România gama de echipament de fotbal, componenţii echipei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, printre care s-au numărat Duckadam, Bumbescu, Bărbulescu, Tudorel Stoica, Majearu, Bălan şi Pistol, fiind primii fotbalişti români echipaţi complet de SAMURAI.

Gama de fotbal de la SAMURAI cuprinde de la echipament de antrenament, de prezentare si de joc pana la mingii si accesorii pentru antrenament (sac de mingi, copete, gardulete, etc). Ca si toate celelalte echipamente SAMURAI, echipamentul de fotbal este produs respectand ultimele tehnologii mondiale in domeniu si poate fi individualizat printr-un design unic ce respecta intocmai dorinta clientului, de la culori, inscriptionare, broderie si croiala. Elementele de design unic ale echipamentului pot fi propuse de client sau de catre specialistii SAMURAI. Din acest motiv, este foarte greu de gasit doua echipamente SAMURAI identice, chiar si la cluburi/asociatii sportive care au acelasi culori, singurul element comun pentru toate fiind CALITATEA.

Bobby Durbac, directorul general al Samurai România, a declarat după acest eveniment: “Doresc să mulţumesc partenerilor de la Castrol pentru invitaţie şi, în mod special, componenţilor echipei Steaua 1986 care au răspuns prezent la acest turneu de fotbal. Aceşti oameni au scris istorie pentru fotbalul românesc şi de aceea sunt respectaţi şi aplaudaţi cu multă căldură oriunde merg. Este o mare onoare pentru noi că au participat la acest turneu echipaţi de SAMURAI şi sperăm să avem succes cu noua gamă de echipament de fotbal lansată cu această ocazie”