Custom made performance teamware
Samurai Sportswear si Exeter Chiefs au prelungit parteneriatul
2013 Iun, 26

Samurai Sportswear si Exeter Chiefs au prelungit parteneriatul

Dupa trei ani de buna colaborare, Samurai Sportswear este incantata sa anunte prelungirea parteneriatului cu Exeter Chiefs, echipa clasata pe locul sase in ultima editie a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership.

Prelungirea acestui parteneriat presupune ca jucatorii echipei Exeter Chiefs vor beneficia in continuare de ultramodernul kit de echipament SAMURAI ICONIX, precum si faptul ca pentru meciurile pe care echipa engleza le va disputa in Heineken Cup in acest sezon, SAMURAI va realiza un kit de echipament complet nou.

Tony Rowe, Exeter Chiefs CEO and Chairman, a declarat: “De la revenirea noastra in Aviva Premiership, in anul 2010, Exeter Chiefs si Samurai Sportswear colaboreaza excelent in privinta aspectelor legate strict de echipament, dar si in alte domenii. Suntem siguri ca suntem asociati cu o companie lider in domeniul echipamentului sportiv si de aceea vom avea un sezon bun atat in Aviva Premiership cat si in Heineken Cup.”

Mike Humble, Samurai Sales Director, a adaugat: “Extinderea parteneriatului cu un club atat de ambitios si care a crescut atat de mult din 2010 incoace demonstreaza dorinta noastra de a ne dezvolta continuu si de a face fata cu succes rigorilor acestui sport atat de spectaculos. Suntem incantati sa ne continuam aventura in Aviva Premiership si in Heineken Cup.”