Custom made performance teamware
Rugby feminin: CS Agronomia câștigă Cupa României
2018 Nov, 10

Rugby feminin: CS Agronomia câștigă Cupa României

Pe terenul din Dragomiresti Vale s-au disputat partidele din Cupa Romaniei, respectiv Cupa AIR la Rugby 7 feminin, competitia senioarelor revenind echipei CS Agronomia Bucuresti, in timp ce la junioare trofeul a fost castigat de CSS Unirea Iasi.

La senioare pentru trofeu au intrat in competitie, campioana en-titre, CS Politehnica Iasi, detinatoarea Cupei Romaniei, CS Agronomia Bucuresti si CSU Cluj. In primele doua partide CS Politehnica Iasi si CS Agronomia Bucresti au dispus de CSU Cluj astfel ca intalnirea directa dintre iesence si bucurestence a fost o adevarata finala pentru desemnarea castigatoarei editiei 2018 a Cupei Romaniei.

In prima repriza s-a consemnat un singur eseu, marcat de Emilia Vizitiu si CS Agronomia se afla in avantaj 5-0. Nici in partea secunda iesencele nu au reusit sa inscrie, in schimb Oxana Bunici si Emilia Vizitiu au batut  inca de doua ori defensiva adversa si astfel CS Agronomia Bucuresti a reusit un adevarat hat-trick, adica castigarea pentru a treia oara consecutiv a Cupei Romaniei.

La junioare, cele patru echipe inscrise in competitie, CSS Unirea Iasi, CS Agronomia Bucuresti, CSM Pascani si CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant au avut in premiera ca miza castigarea Cupei AIR, pusa la dispozitie de Asociatia Internationalilor Romani in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby.

CSS Unirea Iasi si CS Agronomia Bucuresti, ca si in campionat si-au disputat si acest trofeu, de acesta data victoria revenind tot fetelor antrenate de Neculai Tarcan. Paula Ursache, Daniela Glodeanu si Anamaria Mirauta au marcat cate un eseu pentru CSS Unirea Iasi, in timp ce reusita Agronomiei a avut-o ca autoare pe Vasiluta Murza.

Rezultate:
Senioare-Cupa Romaniei

CS Agronomia Bucuresti-CSU Cluj 48-5
CS Politehnica Iasi-CSU Cluj 59-0
CS Agronomia Bucuresti-CS Politehnica Iasi 17-0

Clasament:
1.CS AGRONOMIA BUCURESTI-Castigatoare a Cupei Romaniei
2.CS Politehnica Iasi
3.CSU Cluj

CS Agronomia Bucuresti a utilizat echipa: Cristina Popescu, Victoria Morozan, Natalia Mazur, Oxana Bunici, Emilia Vizitiu, Anastasia Bardyka, Nicoleta Drilea, Mihaela Artic, Ioana Pavaloaia, Elena Bozu, Diana Loghin. Antrenor: Alexandru Marin

 

Junioare-Cupa AIR
CS Agronomia Bucurest-CSM Pascani 44-0
CSS Unirea Iasi-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 41-0
CSS Unirea Iasi-CSM Pascani 47-0
CS Agronomia Bucuresti-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 55-0
CSM Pascani-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 34-0
CSS Unirea Iasi-CS Agronomia Bucuresti 17-5

Clasament:
1.CSS UNIREA IASI-Castigatoare a Cupei AIR
2.CS Agronomia Bucuresti
3.CSM Pascani
4.CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant

CSS Unirea Iasi a utilizat echipa: Daniela Glodeanu, Anamaria Mirauta, Ana Maria Bocan, Sabina Oanea, Paula Ursache, Catalina Bujor, Carina Dascalu, Malina Mihai, Adelina Amariutei, Oana Cojoc, Ioana Apopei, Roxana Pistinciuc. Antrenor: Neculai Tarcan

 

sursa: super-liga.ro