Custom made performance teamware
Rezultatele etapei a doua din Cupa Regelui
2016 Sep, 24

Rezultatele etapei a doua din Cupa Regelui

Astăzi au avut loc partidele din etapa a doua a Cupei Regelui la rugby. Deținătoarea en-titre a trofeului, Timișoara Saracens, a făcut scor cu Universitatea Cluj, 69-7. Bănățenii au reușit nu mai puțin de zece eseuri, prin Vali Calafeteanu, Stelian Burcea, Vlad Zaharia, Jack Umaga, Brian Sefanaia, Marian Sabău, Lotter Pretorius (2), Marian Gorcioaia și Emiliano Rivas.

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo, desfășurat în Ghencea, a fost câștigat de echipa gazdă cu scorul de 27-11 (10-3), punctele echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare fiind reușite de Simote Liueli (un eseu și două lovituri de pedeapsă). Steliștii au reușit două eseuri prin Kuselo Moyake, plus încă unul al lui Lucaci. Vlaicu a completat cu trei transformări și două penalități.

În alt meci, CS Politehnica Iași a întrecut-o pe CSM Olimpia București cu 34-21 (17-14), obținând punctul bonus ofensiv. Pentru gazde au marcat eseuri Vaman, Claudiu Mihai, Shaun Prins și Tei, iar Plai le-a transformat pe toate, reușind și două lovituri de pedeapsă. CSM Olimpia a avut două eseuri, semnate de Cobden și Muna, ultimul transformat de Faasen, care a mai marcat și din două lovituri de penalitate și un dropgol.

Timișoara Saracens ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de CSA Steaua București, 9 puncte, CSM Știința Baia Mare, 5 puncte (1 joc), CS Politehnica Iași, 5 p (1 j), CSM Olimpia București, 0 p, CS Dinamo București, 0 p, CS Universitatea Cluj, 0 p.