Custom made performance teamware
Partide spectacol în prima etapă din Cupa Regelui
2015 Iun, 12

Partide spectacol în prima etapă din Cupa Regelui

Începând din acest an Federația Română de Rugby a primit Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I de România, ocazie cu care se va organiza în premieră competiția Cupa Regelui, trofeele puse în joc fiind oferite de Casa Regală.

La aceasta prima editie a Cupei Regelui vor participa toate cele sase echipe din primul esalon valoric, SuperLiga CEC Bank, care intr-o prima faza sunt impartite in doua grupe si vor juca in sistem campionat, tur-retur, urmand semifinalele si finalele pentru stabilirea ierarhiei competitiei.

Din Grupa A fac parte: CSM Olimpia Bucuresti, Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens, iar in Grupa B se regasesc: Universitatea Cluj, Steaua Bucuresti si Stiinta Baia Mare, doua grupe echilibrate valoric, care anunta partide spectaculoase.

Inca din prima etapa Cupa Regelui promite un spectacol pe masura, Dinamo Bucuresti va primi vizita celor de la Timisoara Saracens, iar Steaua Bucuresti pe cea a Stiintei Baia Mare, intalniri care au avut loc doar in ultimele doua runde ale SuperLigii CEC Bank.

Astfel Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens s-au confruntat in etapa a IX-a, iar alb-rosii au dat atunci o replica pe masura banatenilor, liderii clasamentului primului esalon valoric, de aceasta data anuntandu-se o intalnire si mai echilibrata, timisorenii avand multi dintre titulari convocati pentru World Rugby Nations Cup.

Steaua Bucuresti si Stiinta Baia Mare continua lupta, dupa ce in ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga CEC Bank zimbrii s-au impus, ambele echipe cu gandul mai ales la restanta care va avea loc in toamna si care va decide in mare masura calificarea directa in semifinalele primului esalon valoric.

Asadar, Cupa Regelui vine sa intregeasca tabloul competitiilor interne cu partide derby, prima etapa urmand a se disputa dupa urmatorul program:
13.06.2015 - Complexul Ghencea, ora 11:00: Steaua Bucuresti - Stiinta Baia Mare (Grupa B)
13.06.2015 - Stadion Florea Dumitrache, ora 17:00: Dinamo Bucuresti - Timisoara Saracens (Grupa A)

 

sursa: super-liga.ro