Custom made performance teamware
Meci cu scântei, victorie la malul mării!
2013 Aug, 12

Meci cu scântei, victorie la malul mării!

Sâmbătă, 10  august, etapa a 16-a, de fapt al doilea meci din play-off-ul SuperLigii CEC Bank a adus față-n față rugbiștii de la Steaua și Farul, pe terenul acestora din urmă.

Militarii bucureșteni, echipați de SAMURAI, erau hotărâți să facă uitat eșecul de la Baia Mare și au început prudent partida, poate chiar prea prudent, apărându-se. Au reușit totuși un eseu, finalul primei reprize găsindu-i în avantaj, 8-6.

În repriza a doua, nervii și altercațiile au fost elementele care au ieșit la rampă. În ciuda acestui fundal tensionat, Dascălu reușeste un eseu splendid „între bețe” și Steaua ia un avantaj care se va dovedi hotărâtor până la sfârșit, chiar dacă presiunea și agresivitatea constănțenilor a fost de multe ori peste limita regulamentului, obligându-l pe arbitrul Radu Petrescu să scoată mai multe cartonașe galbene. Steaua înregistrează prima victorie în play-off, scor 18-9!

Au marcat pentru Steaua: Ionuț Dumitru (1 eseu), Robert Dascălu (1 eseu) și Florin Vlaicu (1tr, 2lp).

 

Tot sâmbătă, 10 august, rugbyștii de la Poli Agro Iași au evoluat în compania celor de la Stejarul Buzău, principalii contracandidați la promovare. Ieșenii, echipați de SAMURAI, au pierdut acasă acest meci important cu scorul de 15-28, dar nu și speranțele de accedere în SuperLigă.