Custom made performance teamware
Eșec în primul meci din play-off
2013 Aug, 05

Eșec în primul meci din play-off

Pe meleaguri maramureșene, pe o caldură insuportabilă, steliștii și cei de la Știința Baia Mare s-au întâlnit în debutul play-off-ului Superligii CEC Bank.

Meci aspru pentru jucătorii de la Steaua, purtători ai tricourilor roș-albastre SAMURAI, cele două branduri identificându-se deja unul cu celălalt!

După o primă repriză controlată de steliști aproape în totalitate, scorul la pauză este totuși favorabil băimărenilor (13-10), care în min. 38 au avut un eseu transformat.

În repriza a doua, ostilitățile se desfășoară cam după același tipar: Steaua conduce jocul, cu câteva lovituri de picior reușite de Florin Vlaicu, dar insuficiente pentru ca echipa să se detașeze; pe acest fond, băimărenii revin pe final de repriză, au un eseu și câștigă cu 25-19. Singura consolare a roș-albaștrilor e obținerea punctului bonus defensiv!

Autorii punctelor pentru Steaua au fost: Daniel Stătulescu (eseu) și Florin Vlaicu (1 tr., 4 lp).

 

În etapa a 11-a din Divizia Națională de Seniori, Poli Iași, echipată de SAMURAI, a reușit o victorie prețioasă la Bârlad în compania echipei locale Rulmentul, impunându-se cu scorul de 32-24. Pentru ieșeni continuă cursa de urmărire ce vizează promovarea în prima ligă valorică.