Custom made performance teamware
Cupa României, ultima redută a lui 2013 pentru Steaua și Baia Mare
2013 Nov, 29

Cupa României, ultima redută a lui 2013 pentru Steaua și Baia Mare

Cupa României este ultimul obiectiv pe lista lui 2013 atât pentru CSM Baia Mare, cât și pentru CSA Steaua, fapt declarat astăzi la conferința de presă de către căpitanii celor două echipe.

Întâlnirea cu reprezentanții mass-media a avut loc tot în Complexul Sportiv Ghencea, unde este programată să se desfășoare și finala de mâine. În calitate de gazdă, președintele George Boroi s-a declarat încrezător în prestația echipei sale, mai ales datorită prezenței celor doi jucatori întorși de la națională. “Ne-am asumat un risc preluând organizarea finalei Cupei României în Ghencea. Din fericire, Steaua este printre finaliste. Avem încredere că va fi un meci bun.”

Căpitanul baimarean, Ionuț Pop, a recunoscut că jocul în deplasare este, în mod firesc, mult mai dificil. După câștigarea trofeului anul trecut acasă, “absența suporterilor și a terenului propriu, ambele alcătuind un fel de al șaisprezecelea jucător, va face partida una mai dificilă comparativ cu 2012. Însă Cupa României este acum ultimul obiectiv, la inceputului anului ne-am propus Campionatul și Cupa, pe primul l-am cedat Timișoarei, astfel încât ne dorim să ne adjudecăm acest trofeu.”

Viorel Lucaci, căpitanul stelist, a precizat la rândul său că roș-albastrii își doresc enorm să caștige, mai ales că joacă pe teren propriu. “Sper că sâmbătă suporterii să fie în număr cât mai mare, ca să putem aduce trofeul acasă.”

Partida cu miza cea mai mare a acestui sfârșit de an se anunța una echilibrată. Mâine vom vedea dacă “micile detalii vor face diferența” așa cum a declarat zimbrul Ionuț Pop, sau dacă “va caștiga echipa cea mai organizată”, conform părerii căpitanului militarilor.

Meciul începe de la ora 14.00 pe stadionul de rugby Ghencea, intrarea fiind liberă.

Sursa: www.super-liga.ro