Custom made performance teamware
Cupa României este un obiectiv important pentru Steaua
2015 Oct, 01

Cupa României este un obiectiv important pentru Steaua

Una dintre grupările românești de tradiție în rugby, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, va aborda finala Cupei României cu maximum de interes. Roș-albaștrii, pregătiți de tandemul George Sava – Cristian Petre, au atins o formă sportivă foarte bună și speră să câștige trofeul pus în joc duminică, la Iași.

Conform presedintelui sectiei de rugby a CSA Steaua, Bogdan Marinescu, ”Cupa Romaniei a fost si va fi întotdeauna un obiectiv de importanta pentru noi. La fel ca si campionatul, Cupa se afla pe lista de prioritati a Stelei. De asemenea, fara a cauta scuze, spunem ca in Cupa Regelui nu am obtinut rezultate deoarece aceasta competitie a aparut mai tarziu pe agenda noastra. Speram insa ca in fata suporterilor sa ne revansam in finala cu Timisoara, mai ales ca Steaua a castigat Cupa Romaniei in 2013”, a mai spus fostul jucator stelist, acum in functie de conducere.

Din punct de vedere medical, stelistii nu se pot baza pe Mototolea, care este accidentat si se adauga la lista jucatorilor selectionati pentru Cupa Mondiala care, evident, nu vor putea intra in alcatuirea lotului. Antrenorul George Sava a intensificat ritmul pregatirilor, iar in vestiarul din Ghencea domneste un optimism ponderat, dupa victoria din semifinale, 12-10 cu Baia Mare.

In istoria sa, Steaua a castigat de 14 ori trofeul Cupei Romaniei.

 

sursa: super-liga.ro