Custom made performance teamware
Cupa României: Victorii clare ale favoritelor
2014 Oct, 01

Cupa României: Victorii clare ale favoritelor

Etapa a III-a din Cupa României s-a desfășurat astăzi, 1 octombrie, toate echipele din SuperLiga CEC Bank obținând victorii categorice.

RCM UV Timișoara a întâlnit Știinta Petroșani și a reușit să se impună cu scorul de 110-0. Bănățenii au înscris 16 eseuri, din care au reușit să transforme 15. Majoritatea punctelor au fost înscrise în repriza a doua, la pauză scorul fiind de 49-0.

Universitatea Cluj a intalnit CSM Bucovina Suceava, echipa in fata caruia a reusit sa marcheze zece incercari din care opt transformate. Sucevenii au marcat din trei lovituri de pedeapsa, scorul final fiind 66-9 pentru clujeni. La pauza, scorul a fost 54-3.

Steaua Bucuresti a intalnit in deplasare, castigatoarea Diviziei Nationale de Seniori, RC Barlad, scorul final al partidei fiind 62-16 in favoarea militarilor. In prima repriza, Barladul a inscris toate punctele, 16, printr-o incercare si trei lovituri de pedeapsa, scorul pauzei fiind 31-16 pentru Steaua. Repriza a doua a mai adus rosalbastrilor inca 31 de puncte, stabilind scorul final 62-16.

La malul marii s-au intalnit CS Navodari si Farul Constanta, finalista SuperLigii CEC Bank reusind sa se impuna cu scorul de 75-7. La pauza, scorul a fost 54-0, in repriza secunda CS Navodari reusind un eseu transformat dupa ce au ratat doua lovituri de pedeapsa. Constantenii au marcat 11 eseuri si zece transformari.

CSM Olimpia Bucuresti a inregistrat cea mai mare diferenta de scor, invingand echipa din Galati cu 124-8. Acestia au marcat nu mai putin de 20 de incercari si 12 transformari pe cand galatenii au reusit un eseu, netransformat si o lovitura de pedeapsa.

 

sursa: super-liga.ro