Custom made performance teamware
Cupa României: Steaua câștigă cu RC Bârlad în ultima etapă din faza grupelor
2014 Oct, 18

Cupa României: Steaua câștigă cu RC Bârlad în ultima etapă din faza grupelor

Partida disputată în Complexul Ghencea între Steaua București și RC Bârlad a fost ultima din Grupa Muntenia, contând pentru Cupa României, iar militarii au obținut o victorie cu rezultatul de 99-10, în urma a 15 eseuri marcate.

Prima repriza a consemnat sase eseuri ale ros-albastrilor, Rosu, Dima, Porojan dubla, Cosereanu si Zamfir trecandu-si numele pe lista marcatorilor alaturi de Lazar, care nu a gresit din fata butului advers, toate reusitele colegilor sai fiind transformate. Ibanescu, din lovitura de pedeapsa, a semnat punctele barladenilor dupa 40 de minute Steaua avand un avantaj de 42-3.

In partea secunda militarii si-au marit avantajul intr-un interval de cinci minute Ahofono, Sakalia Sosefo si Dima finalizand in terenul de tinta advers. La scorul de 59-3, RC Barlad a marcat eseul de onoare prin Andei, care a fost transformat de Munteanu.

Pana la final Ahofono de doua ori, Dumitru, Sakalia Sosefo, Cosereanu si Dima au mai inscris incercari pentru ros-albastri, chiar daca pentru zece minute au evoluat in inferioritate numerica, Dima fiind trimis pe banca pedepselor dupa un cartonas galben.

Steaua Bucuresti a terminat pe pozitia secunda in Grupa Muntenia, iar in sferturile de finala ale Cupei Romaniei va intalni ocupanta locului intai in Grupa Dobrogea, CSM Olimpia Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro