Custom made performance teamware
Cupa României: Remiză între eternele rivale Steaua și Dinamo
2014 Oct, 11

Cupa României: Remiză între eternele rivale Steaua și Dinamo

În etapa a V-a din Grupa Muntenia, pe stadionul Florea Dumitrache, eternele rivale Dinamo și Steaua au remizat, rezultat 17-17, astfel că alb-roșii au încheiat pe prima poziție în clasamentul grupei.

Prima repriza s-a disputat sub semnul echilibrului pe tabela de marcaj find consemnate doar opt puncte, cinci pentru Dinamo si trei in contul Stelei. Militarii au deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa concretizata de Lazar, in timp ce Tanase a marcat eseul alb-rosiilor care aveau avantaj la pauza. In minutul 55 Dinamo s-a distantat la 10-5 dupa eseul tonganului Fili Lomani, insa conationalul acestuia din tabara ros-albastrilor, Sakalia Sosefo, a redus din diferenta prin acelasi procedeu, transformarea lui Lazar restabilind egalitatea. Elevii lui Stefan Demici au mai trecut o data in avantaj dupa un eseu semnat de Cristea si transformat de Nitu cu sase minute inainte de final Sakalia Sosefo marcand al doilea eseu personal si al Stelei care, transformat de Patrascu, a stabilit rezultatul final, 17-17.

In ultima etapa a Grupei Muntenia, Steaua Bucuresti va evolua pe propriul teren impotriva celor de la RC Barlad, rezultatul acestei partide insa nu mai poate influenta configuratia clasamnetului final, in care Dinamo Bucuresti este pe prima pozitie.

 

sursa: super-liga.ro