Custom made performance teamware
Cupa Regelui: Știința Baia Mare s-a impus în Ghencea
2015 Iun, 13

Cupa Regelui: Știința Baia Mare s-a impus în Ghencea

În prima etapă contând pentru Cupa Regelui, CSM Știința Baia Mare a câștigat partida cu CSA Steaua București, zimbrii băimareni impunându-se chiar pe terenul roș-albaștrilor cu rezultatul de 20-15.

Primele zece minute au apartinut elevilor lui George Sava, care s-au desprins la 10-0, dupa un eseu marcat de Petre Neacsu si transformare, respectiv lovitura de pedeapsa concretizata in puncte de uvertura Filip Lazar.

Aveau sa fie insa singurele puncte marcarte de militari in acest joc, pana la pauza baimarenii restabilind egalitatea, cu eseul lui Sefton pe care Samoa Luke l-a transformat, pentru ca apoi din piciorul sau sa vina alte trei puncte in urma unei lovituri de pedeapsa.

Istoria partidei s-a scris intre minutele 57 si 68, interval in care Maravunawasawasa si Bardasu au finalizat cu eseu in terenul de tinta al ros-albastrilor, iar Samoa Luke s-a evidentiat din fata butului cu o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Astfel, CSM Stiinta Baia Mare a inceput cu dreptul in prima editie a Cupei Regelui, urmatorea etapa care va avea loc pe 20 iunie programand in aceasta Grupa B intalnirea dintre Universitatea Cluj si CSA Steaua Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro