Custom made performance teamware
Cupa Regelui: Știința Baia Mare - Steaua 29-14
2015 Aug, 01

Cupa Regelui: Știința Baia Mare - Steaua 29-14

În Grupa B contând pentru Cupa Regelui, Știința Baia Mare a întâlnit Steaua București pe stadionul Lascăr Ghineț, iar victoria a revenit maramureșenilor cu rezultatul de 29-14, astfel că aceștia se pot gândi deja la semifinalele competiției.

Prima repriza a apartinut gazdelor, care si-au masat adversarul in propria jumatate de teren, dominarea teritoriala ducand la un dropgol, respectiv un eseu, semnate de Maravunawasawasa, in timp ce Luke Samoa si-a trecut in cont o transformare si o lovitura de pedeapsa. La pauza zimbrii conduceau cu 13-0, chiar inainte de intrarea la cabine Leiatua a vazut cartonasul galben, astfel ca la reluare gazdele au inceput in inferioritate anumerica, dar ecartul a crescut prin penalitatea concretizata de Luke Samoa.

Condusi cu 16-0 militarii au incercat sa revina in joc si Diaconescu a marcat un eseu in minutul 50 pe care Filip l-a transformat, insa Luke Samoa a replicat cu o lovitura de pedeapsa si ultimele zece minute au inceput cu baimarenii avand un avantaj de 12 puncte. Eseul lui Tupou Petelo, transformat de Cocarla a dat ceva emotii maramuresenilor, pentru ca stelistii se apropiasera la cinci puncte in spatele lor, Ailenei a batut defensiva ros-albastra, pentru ca Luke Samoa sa aduca alte cinci puncte pe tabela de marcaj.

Stiinta Baia Mare s-a impus cu rezultatul de 29-14, in urmatoarea etapa programata pentru data de 8 august in Grupa B urmand sa se dispute intalnirea dintre Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj.

 

sursa: super-liga.ro