Custom made performance teamware
Cupa Regelui: Steaua trece în fruntea clasamentului
2016 Oct, 01

Cupa Regelui: Steaua trece în fruntea clasamentului

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Steaua Bucuresti a obtinut cea de-a treia victorie consecutiva in acesta editie a Cupei Regelui, dupa succesul cu 29-3 in fata Universitatii Cluj, astfel ca militarii profitand de infrangerea Timisoarei Saracens au trecut pe prima pozitie in clasamentul competitiei.

Prima repriza a fost una echilibrata, in conditiile in care ros-albastrii au inceput jocul cu Florin Vlaicu si Viorel Lucaci pe banca de rezerve, astfel ca Universitatea Cluj a reusit sa deschida scorul prin Ionut Mazare dintr-o lovitura de pedeapsa si se parea ca rezultatul de 3-0 va fi si cel al pauzei.

Nu avea sa fie insa asa pentru ca in minutul 39, Moyake Kuselo a batut pentru prima data defensiva alb-negrilor si Steaua a intrat la cabine in avantaj, 5-3 ecartul marindu-se in primul sfert de ora dupa reluare cand Sosefo Sakalia si Ionut Dumitru au marcat cate un eseu in ciuda faptului ca Vali Mototolea fusese trimis pe banca pedepselor.

Pana la final Steaua a jucat cu gandul la obtinerea punctului bonus ofensiv, ceea ce le-a si reusit militarilor prin incercarea semnata de Alexandru Porojan in minutul 63, aceeasi aripa trecandu-si in cont dubla personala chiar inainte de ultimul fluier al arbitrului.

In urma acestui rezultat Steaua a trecut in fruntea clasamentului Cupei Regelui iar in etapa viitoare se va afla fata in fata cu Stiinta Baia Mare pe stadionul din Complexul Ghencea, Universiatea Cluj avand o deplasare deloc usoara pe terenul Politehnicii Iasi.

 

sursa: super-liga.ro