Custom made performance teamware
Cupa Regelui: Steaua - U Cluj 15-14
2015 Aug, 08

Cupa Regelui: Steaua - U Cluj 15-14

Pe stadionul din Complexul Ghencea, Steaua București a obținut prima victorie în Cupa Regelui, în disputa cu Universitatea Cluj, cum însă rezultatul a fost de 15-14, alb-negrii s-au ales cu punctul bonus care le aigură calificarea în semifinalele competiției.

Dupa o prima jumatate de repriza, in care scorul a fost alb, Ionut Dumitru a deschis scorul cu un eseu, a carui transformare a fost ratata de Andrei Filip, replica clujenilor venind la doar cateva minute distanta prin Ovidiu Melniciuc, care a concretizat o lovitura de pedeapsa. Eseul lui Robert Neagu a stabilit scorul pauzei, 10-3, nici de aceasta data Andrei Filip nereusind sa transforme, diferenta de sapte puncte in favoarea ros-albastrilor mentinandu-se pana in minutul opt al partii secunde.

Cristian Murgoci a finalizat cu eseu pentru Universitatea Cluj in minutul 48, iar Ovidiu Melniciuc, dupa ce a ratat transformarea, s-a revansat cu o lovitura de pedeapsa, astfel ca studentii ardeleni au preluat conducerea. Steaua a trecut in avantaj din nou in minutul 59 cand Ionut Dumitru a realizat dubla personala, o noua incercare a militarilor care a ramas fara transformare, din fata butului Mihai Golubenco fiind cel care a irosit sansa marcarii a doua puncte. Pe final Universitatea Cluj putea pleca chiar victorioasa din Ghencea, dar Ovidiu Melniciuc a concretizat numai una din cele doua tentative de tinta avute la dispozitie, chiar si in aceste conditii alb-negrii s-au ales cu punctul bonus defensiv si calificarea in semifinale.

Ultima partida a Grupei B va avea loc pe 14 august, cand Universitatea Cluj va primi vizita celor de la Stiinta Baia Mare.

 

sursa: super-liga.ro