Custom made performance teamware
Cupa Regelui: Sâmbătă se dispută a doua etapă
2015 Iun, 19

Cupa Regelui: Sâmbătă se dispută a doua etapă

Cupa Regelui programează sâmbătă, 20 iunie, partidele din etapa secundă, care se anunță extrem de interesantă, un derby al capitalei între Dinamo și CSM Olimpia, respectiv întâlnirea dintre Universitatea Cluj și Steaua București.

Pentru CSM Olimpia Bucuresti acesta va fi debutul in Cupa Regelui, in timp ce Dinamo a disputat deja o partida, pierduta pe propriul teren impotriva celor de la Timisoara Saracens, in care alb-rosii au rezistat o repriza in fata liderului din SuperLiga CEC Bank. In sezonul regulat al primului esalon valoric cele doua echipe si-au impartit victoriile, astfel, daca tigrii au castigat pe stadionul Florea Dumitrache, elevii lui Stefan Demici si-au luat revansa in fieful acestora, astfel ca disputa se anunta una incrancenata.

Steaua Bucuresti va merge la Cluj, dupa ce in prima etapa a pierdut pe teren propriu in dauna zimbrilor maramureseni, studentii de pe malurile Somesului fiind la prima intalnire contand pentru Grupa B a Cupei Regelui. Alb-negrii si militarii s-au intalnit de doua ori in acest an, trupa condusa de George Sava bifand victorii de fiecare data, insa clujenii au lasat o impresie buna, in partida de pe propriul teren alegandu-se cu punctul bonus defensiv.

Programul partidelor din etapa a II-a contand pentru Cupa Regelui:
20 iunie 2015 - Stadionul Florea Dumitrache: Dinamo Bucuresti-CSM Olimpia Bucuresti, ora 11:00
20 iunie 2015 - Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu: Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti, ora 11:00

 

sursa: super-liga.ro