Custom made performance teamware
Cupa Regelui: CSM Olimpia București - Timișoara Saracens 12-16
2015 Aug, 16

Cupa Regelui: CSM Olimpia București - Timișoara Saracens 12-16

Timișoara Saracens a câștigat partida disputată pe stadionul Olimpia în ultima etapă a Grupei A contând pentru Cupa Regelui în fața celor de la CSM Olimpia București, astfel că bănățenii s-au calificat în semifinalele competiției, cu patru victorii din tot atâtea partide disputate.

Vremea caniculara si-a pus amprenta supra evolutiei celor doua echipe, care au fost deja cu gandul la urmatoarea partida din semifinale, atat Timisoara Saracens, cat si CSM Olimpia Bucuresti avand inaintea jocului asigurata prezenta in penultimul act al Cupei Regelui.

Shennan a marcat singurul eseu al disputei inca din primul minut, o reusita transformata de Conache, in prima repriza mai consemnandu-se doua lovituri de pedeapsa concretizate de Statulescu, rezultatul dupa primele 40 de minute fiind 7-6 in favoarea timisorenilor.

Fahiua i-a adus pe tigri in avantaj dintr-un dropgol imediat dupa reluare, dar Conache s-a dovedit eficient de trei ori din fata butului gazdelor si astfel a asigurat victoria elevilor lui Grainger Heikell cu rezultatul de 16-12, de partea CSM-ului Statulescu mai punctand din lovitura de pedeapsa.

In semifinalele Cupei Regelui, Timisoara Saracens se va intalni cu Universitatea Cluj, iar CSM Olimpia Bucuresti va da piept cu Stiinta Baia Mare.

 

sursa: super-liga.ro