Custom made performance teamware
Cupa Regelui: CSM Olimpia București - Dinamo 18-18
2015 Aug, 08

Cupa Regelui: CSM Olimpia București - Dinamo 18-18

În partida din Grupa A contând pentru Cupa Regelui, CSM Olimpia București și Dinamo București au încheiat la egalitate, acest rezultat avantajându-i pe tigrii, care astfel au obținut calificarea în semifinalele competiției.

Partida disputata pe stadionul Olimpia a inceput cu echipa gazda, CSM Olimpia Bucuresti, deschizand scorul chiar in primul minut gratie unui eseu de penalizare pe care din fata butului Statulescu l-a transformat cu usurinta, numai ca tigrii au ramas in inferioritate cateva minute mai tarziu, cand Mitu a vazut cartonasul galben. Dinamo a profitat de omul in plus si Holia a marcat primul eseu al echipei lui Stefan Demici, dar cum transformarea a fost ratata, gazdele au ramas in avantaj, ba mai mult, Statulescu a marit diferenta in urma concretizarii unei lovituri de pedeapsa. Acelasi Statulescu a marit ecartul la 13-5, dupa care Dinamo a preluat initiativa, in conditiile in care si Ratiu a fost sanctionat cu cartonas galben, eseul lui Hausia, o transformare reusita de Onofrei, respectiv o lovitura de pedeapsa concretizata de Siotame Manu stabilind scorul pauzei, 15-13 in favoarea alb-rosilor.

Unul dintre cei mai buni marcatori din esalonul secund, Fahiua, i-a readus pe elevii lui Danie de Villers in avantaj cu un eseu, dar Dinamo a egalat gratie unei lovituri de pedeapsa semnate de Cavcaliuc si astfel partida s-a incheiat cu rezultatul de 18-18.

CSM Olimpia Bucuresti si-a asigurat prezenta in semifinalele Cupei Regelui, iar pe 15 august va disputa ultima partida din Grupa A,  pe propriul teren impotriva celor de la Timisoara Saracens.

 

sursa: super-liga.ro