Custom made performance teamware
Chiefs și Sharks, victorii în competițiile europene
2014 Ian, 21

Chiefs și Sharks, victorii în competițiile europene

Cele două formații din AVIVA Premiership, Exeter Chiefs și Sale Sharks, ambele echipate în frumoasele kit-uri SAMURAI, au disputat în acest week-end importante meciuri în competitiile europene, prima în Heineken Cup, echivalenta Champions League la fotbal, iar a 2-a in Amlin Challenge Cup echivalenta Europe League la fotbal. Meciurile au contat pentru etapa a 6-a și ultima din grupele competițiilor continentale.

 

Meci decisiv în Franța, la Biarritz, pentru ocuparea primului loc în grupa a 2-a din Amlin Challenge Cup, loc ce ducea la prezența în sferturile de finală ale celei de-a doua competiții europene intercluburi la rugby. S-au întâlnit Olympique Biarritz și liderul grupei, formația engleză din Aviva Premiership, Sale Sharks. “Rechinii”, echipați de SAMURAI, erau hotărâți să-și apere poziția de lider și de aici a ieșit un joc foarte tacticizat, fazei defensive i s-a acordat cea mai mare atenție, dovadă că la pauza aveam un rezultat foarte strans, 7-6 pentru gazde.

În partea a doua se marchează și mai puțin, doar o penalitate pentru Sharks, după care o luptă surdă și adeseori contondentă caracterizează întrecerea celor două echipe, dar esențialul pentru Sale Sharks este realizat, victorie cu 9-7 și calificarea în sferturile de finală din Amlin Cup.

Pentru Sale Sharks a marcat: R. Miller (3 lp).

Clasamentul final al Grupei I ACC după 6 etape:

Sharks

6

5

0

1

23

Biarritz

6

3

0

3

16

Oyonnax

6

2

1

3

12

Worcester

6

1

1

4

7

 

 

Sâmbătă, 18 ianuarie, pe Arms Park din Cardiff , echipa locală Cardiff Blues a întâlnit în etapa a 6-a, Grupa II din Heineken Cup, gruparea engleză Exeter Chiefs echipată în frumosul kit SAMURAI, formație care în meciul tur jucat la Exeter câștigase cu 44-29.

În fața a 12 mii de spectatori, cele două echipe au oferit și de data aceasta un spectacol deosebit, prima repriză e cea în care se marchează câte un eseu de fiecare parte, si la pauză avem un rezultat strâns 13-10 pentru Exeter

În partea a doua tot “Sefii” evoluează mai bine, Steenson mai transformă două lovituri de pedeapsă și meciul ia sfârșit cu scorul de 19-13 în favoarea celor de la Exeter Chiefs, echipa care se clasează pe locul 3 într-o grupă câștigată de marea favorită Toulon, care merge în sferturile de finală din Heineken Cup.

Pentru Exeter Chiefs au marcat: Armand 1 eseu, Steenson (1 conversie si 3 lp)

Clasamentul final Grupei II Heineken Cup:

Toulon

6

5

0

1

24

Blues

6

3

0

3

14

Chiefs

6

2

0

4

12

Glasgow

6

2

0

4

11