Custom made performance teamware
CSM Olimpia s-a impus în finala mică a Cupei Regelui
2015 Sep, 12

CSM Olimpia s-a impus în finala mică a Cupei Regelui

CSM Olimpia București și Universitea Cluj au disputat pe Stadionul Național Arcul de Triumf finala pentru locurile 3-4 din cadrul Cupei Regelui, după o partidă echilibrată în care lupta s-a dat cu precădere pe înaintare, bucureștenii desprinzându-se decisiv la final.

Prima sansa de a deschide scorul a apartinut tigrilor in minutul opt, dar Statulescu a nimerit din lovitura de pedeapsa bara laterala a butului clujenilor, aceeasi uvertura insa nu a mai gresit tinta doua minute mai tarziu si CSM Olimpia conducea cu rezultatul de 3-0. Melniciuc a egalat dintr-un dropgol pe fondul presiunii exercitate de inaintarea clujenilor, dar Statulescu si-a facut din nou datoria si bucurestenii s-au desprins la 9-3 in minutul 25, dupa care a urmat un joc echilibrat fara ocazii clare de a se marca. Inainte de pauza, V.Dragos a creat emotii defensive studentilor ardeleni, acestia au iesit cu bine din propria jumatate de teren obtinand o margine in apropierea terenului de tinta advers, faza care a fost finalizata cu eseul lui Murgoci, transformat de Melniciuc.

Astfel dupa primele 40 de minute, Universitatea Cluj se afla in avantaj, rezultat 10-9, imediat dupa reluare CSM Olimpia revenind pe tabela de marcaj gratie loviturii de pedeapsa concretizate de Fahiua, dupa ce anterior Statulescu gresise tinta. In minutul 53 bucurestenii au ramas in 14 jucatori, Mitu fiind trimis pe banca pedepselor pentru zece minute, iar Melniciuc a intors inca o data rezultatul de partea alb-negrilor care insa nu au stiut sa gestioneze avantajul numeric. Mai mult, Moala a fost sanctionat si el cu cartonas galben, iar dupa o actiune individuala in care a depasit apararea studentilor, Fahiua a marcat un eseu pe care l-a transformat astfel ca CSM Olimpia Bucuresti a revenit in avantaj. Universitatea Cluj a cedat in ultimele minute pe fondul efortului depus si Adrian Ion, dupa un mol de margine, iar apoi Fahiua, in stilul personal au marcat alte doua incercari de partea echipei lui Danie de Villiers care s-a impus cu rezultatul de 31-13.

In urma acestei victorii CSM Olimpia Bucuresti s-a ales cu medaliile de bronz, ocupand treapta a treia in clasamentul final al primeie ditii din Cupa Regelui.

 

sursa: super-liga.ro