Custom made performance teamware
CSA Steaua se reunește pentru tradiționalul cantonament la Forban
2017 Ian, 12

CSA Steaua se reunește pentru tradiționalul cantonament la Forban

După Timișoara Saracens, Dinamo București și CSM București, a venit și rândul echipei Steaua să se reunească pentru sezonul competițional 2017. Militarii s-au reunit la București pentru a pleca în tradiționalul cantonament la Forban. Aici vor sta 14 zile, după care va urma încă o săptămână de pregătire centralizată, locul de desfășurare al acesteia urmând să fie confirmat.

„Vor fi doua saptamani de pregatire fizica la Forban, de acumulare, va fi greu pentru ca intotdeauna dupa o minivacanta e un pic mai greu cu readaptarea la efort. Ne asteptam sa fie multa zapada, de altfel, de la Predeal pana sus, la baza, ne vor transporta camioanele Armatei. Baietii sunt profesionisti, nu cred ca au facut excese culinare in perioada Sarabatorilor, oricum am avut o discutie cu ei inainte a pleca in vacanta in care le-am spus ca un kilogram, un kilogram jumatate in plus la greutate, e acceptat, insa ce trece se va lasa cu penalizare. Fiecare a primit un program de pregatire si daca a facut macar jumatate din ce avea, este bine pentru nu vom pleca de la zero in pregatirea fizica. Stiu ca aceasta este partea care nu plece nimanui, insa nu putem vorbi de performanta fara a avea un tonus fizic care sa ne permita sa jucam 80 de minute. Imi place sa cred ca va fi greu in pregatire, insa un pic mai usor in meci”, a declarat antrenorul Cristian Petre.

La finalul returului SuperLigii, Steaua Bucuresti ocupa locul secund, cu acelasi numar de puncte, 24, ca liderul Timisoara Saracens, departajarea fiind facuta la punctaveraj, 172 marcate – 89 primite fata de 170 marcate – 69 primite. Echipa din Ghencea a pierdut finala Cupei Regelui, fiind invinsa in finala de Stiinta Baia Mare, cu 10-8.

„Asteptam sunt foarte mari pentru aceasta a doua parte de campionat pentru ca cele doua obiective propuse in sezonul 2016, castigarea Cupei Romaniei si a Cupei Regelui, nu le-am indeplinit. Daca dorim sa castigam SuperLiga trebuie sa muncim de doua ori mai mult ca pana acum, sa fim mai umili, sa fim mai uniti, sa fim o echipa pe teren si in afara lui, o adevarata familie. Imi doresc ca in 2017 sa fim sanatosi si sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim”, a spus Petre.

 

sursa: super-liga.ro