Custom made performance teamware
CSA Steaua a prezentat noul echipament oficial de joc
2016 Iul, 28

CSA Steaua a prezentat noul echipament oficial de joc

Cu ocazia primei partide din noua ediție de campionat, CSA Steaua București lanseazã kitul oficial de joc pentru meciurile de pe teren propriu. Designul noului echipament respectã linia tradiționalã și culorile clubului, iar croiala dinamicã ce urmeazã formele anatomice permite circulația aerului și ușureazã miscãrile sportivilor în timpul jocului.

Tricoul este în dungi orizontale roș-alb-albastre, cu detaliile clasice inspirate din cea mai prolificã  perioadã a echipei, între anii 1970 - 1990. Totodatã, tricoul este mulat pe corp, de tip „tight fit”, cu guler de formã modernã – colar -, și are inserții pentru rigidizare, specifice echipamentelor de rugby.

Șortul este albastru navy, iar jambierele sunt de culoare roșie și prin contrast cu tricoul, ele scot în evidențã cea mai dinamicã parte a jucãtorului, zona trenului inferior, pentru a accentua senzația de vitezã și pentru a oferi un plus de cromaticã.

De asemenea, echipamentul pentru meciurile din deplasare face parte din aceeași gamã, dar cu o transpunere modernã.   Linia oblicã a dungilor, reinterpretatã original în tema „arlechin”, este complementarã, dar se completeazã cu șortul de culoare roșie și jambierele de culoare albastru navy.

Noul echipament va fi folosit în meciurile oficiale din sezonul 2016/2017 al Superligii.

CSA Steaua București va debuta sâmbătă, 30 iulie, pe teren propriu, într-o partidã cu Universitatea Cluj. Meciul va începe de la ora 17.00 și va fi transmis în direct la Dolce Sport.

 

sursa: steauarugby.com