Custom made performance teamware
AVIVA Premiership şi-a desemnat finalistele
2013 Mai, 13

AVIVA Premiership şi-a desemnat finalistele

Sezonul regulat s-a încheiat în Anglia şi în AVIVA Premiership s-au disputat deja cele două semifinale care desemnează finalistele din acest an. Surprinzător, marile favorite Saracens şi Harlequins au fost învinse şi, astfel, finala 2013 în rugbyul britanic se va disputa între Leicester Tigers şi Northampton Saints. În semifinale au fost înregistrate următoarele rezultate: Tigers-Harlequins 33-16 şi Saracens-Saints 13-27.

Dinspre cele două formaţii echipate de SAMURAI veştile sunt diferite. Exeter Chiefs a reuşit o victorie extrem de preţioasă în ultima etapă, 40-39 cu Gloucester, şi a ocupat în final un onorant loc 6, la numai un punct distanţă de locul 5, ocupat de învinşii din ultima etapă, şi la doar şase puncte distanţă de locul patru care are fi asigurat prezenţa în semifinale. Cu gândul la o clasare mai bună în sezonul viitor, „Samuraii” de la Exeter Chiefs au făcut deja şi primul transfer, internaţionalul de 28 de ani Fetu’u Vainikolo, din Republica Tonga, semnând un contract pe doi ani.

Din păcate, London Welsh, formaţie echipată şi ea de SAMURAI, nu a reuşit să ţină pasul cu ritmul primei Ligi engleze şi a retrogradat de pe ultimul loc al clasamentului.